Betalning

Betalning sker enkelt och säkert med PayPal. Även om du inte har ett PayPalkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via PayPal.
PayPal samarbetar med VISA, MasterCard etc.

Läs mer om PayPal här: https://www.paypal.com/se


Priser

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, tryckfel och slutförsäljning som kan uppstå. Frakt tillkommer vid leverans.

Leverans

Inga varor skickas före det att betalningen är inne och leverans sker med Posten och det är deras taxa plus eventuell kostnad för emballage som gäller.

Leverans sker vanligen inom 1-7 arbetsdagar efter att betalning registrerats hos oss.

Transportskador

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället.
Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, ska du kontakta oss.

Ångerrätt

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från det att köpet skett men du ska spara originalförpackning och varan ska vara i samma skick som när du fick den. Följande gäller enligt Distansavtalslagen SFS 2005:59:

”Om du har köpt en vara är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du har rätt att göra sådana ingrepp i varan som är nödvändiga för att undersöka den. Naturligtvis ska du vara försiktig och inte göra en mer omfattande undersökning än nödvändigt. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.”

Personuppgifter

Vid registrering samtycker du att vi får behandla dina personuppgifter. Vi tar ansvar för dessa uppgifter och sprider dom inte vidare till tredjepart.

Den här webbplatsen kan använda cookies (kakor) som är en liten textfil som gör vissa tekniska funktioner möjliga. Till exempel att hålla dig inloggad, ha kvar varor i varukorgen etc. Det används för att underlätta för dig som kund men vill du inte att detta ska användas får du ställa in webbläsaren på att inte använda cookies.
Dock så kan det då uppstå problem med att använda fantomen.org korrekt.